Mini-biskvier
Här Jennie kommer receptet :D
* 2 äggvitor
* 400g mandelmassa (riven)
Vispa äggvitor till ett lätt skum och blanda med den rivna mandelmassan. Klicka ut smeten i 5-krone stora klickar på en plåt och grädda 8-10 min i 200 grader.
Citronsmörkräm:
* 100g rumstempererat smör
* 1,5 - 2dl florsocker
* 1 äggula
* 2 msk lemoncurd
Bred krämen på biskviernas undersida sen dom kallnat och ställ dom sen i frysen ca 20 min. Sen är det bara att smälta 200g vitchoklad och doppa biskvierna i den :D

* 2 äggvitor
* 400g mandelmassa (riven)
Vispa äggvitor till ett lätt skum och blanda med den rivna mandelmassan. Klicka ut smeten i 5-krone stora klickar på en plåt och grädda 8-10 min i 200 grader.
Citronsmörkräm:
* 100g rumstempererat smör
* 1,5 - 2dl florsocker
* 1 äggula
* 2 msk lemoncurd
Bred krämen på biskviernas undersida sen dom kallnat och ställ dom sen i frysen ca 20 min. Sen är det bara att smälta 200g vitchoklad och doppa biskvierna i den :D

Kommentarer
Postat av: Jennie
Tack:)
Trackback